Fenna is er nu ook voor de coördinator informele zorg: hulpvragers, mantelzorgers en vrijwilligers bij elkaar geregistreerd.

De registratietool Fenna is ideaal voor de coördinator Informele Zorg: hulpvragers, mantelzorgers en vrijwilligers kun je eenvoudig in Fenna registreren en aan elkaar koppelen.

De coördinator informele zorg helpt mensen die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een passende vrijwilliger en is het aanspreekpunt bij vragen. Of: de coördinator informele zorg helpt als het gaat om het inzetten van vrijwilligers en mantelzorgers voor het welzijn en de dagbesteding van de patiënt of cliënt.

Het bovenstaande zijn 2 voorbeelden van wat een coördinator informele zorg doet in de praktijk. De registratietool Fenna kan hierbij prima ondersteuning bieden. De gegevens van hulpvragers, mantelzorgers en vrijwilligers kun je eenvoudig in Fenna registreren.

Registratie van hulpvragers: dit is de cliënt of patiënt, hiervan kan een gegevenskaart in Fenna worden aangemaakt. Alle gegevens van de hulpvrager kunnen in Fenna worden bijgehouden. Ook digitale bestanden kunnen in de gegevenskaart van de hulpvrager worden bewaard.

Registratie van mantelzorgers: vaak heb je de behoefte om mantelzorgers zoals echtgenoot, vrienden of buren die zich in de hulpcirkel van de hulpvrager bevinden ook te registreren. In Fenna kan dit. Van elke mantelzorger kunnen de gegevens worden bijgehouden zodat je snel en gemakkelijk contact met ze kan opnemen.

Registratie van vrijwilligers: van elke vrijwilliger kan in Fenna een gegevenskaart worden bijgehouden. Ook digitale bestanden zoals een vrijwilligersovereenkomst en VOG kunnen in de gegevenskaart worden opgeslagen. En je kunt registreren aan welke hulpvrager een vrijwilliger gekoppeld is.

Handig dat je zo als coördinator informele zorg alle belanghebbenden – hulpvragers, mantelzorgers en vrijwilligers – in 1 tool kunt registreren.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fenna voor jouw organisatie?

Vraag de gratis demo aan!

Vraag de gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s