Voor alle organisaties

In elke organisatie waar vrijwilligers worden ingezet kan Fenna worden gebruikt als effectieve tool voor de registratie en coördinatie van vrijwilligers.

In de afgelopen jaren hebben onder andere de volgende organisaties gekozen voor Fenna:

  • Zorginstellingen.
  • Welzijnsinstellingen.
  • Bibliotheken.
  • Evenementenorganisaties.
  • Taalhuizen.
  • Daklozenopvang.
  • Stichtingen Leergeld.
  • Goede doelen organisaties.
  • Belangenverenigingen.
  • Patiëntenverenigingen.

Wat maakt Fenna zo geschikt als vrijwilligerstool?

Redenen waarom organisaties voor Fenna kiezen zijn over het algemeen:

1. Fenna is gebruiksvriendelijk.

Als je een PC of een laptop voor privé doeleinden gebruikt (oa. telebankieren en shoppen via internet), dan kun je meteen in Fenna aan de slag. Bij de aanschafkosten van Fenna zit een introductietraining inbegrepen, maar dit is vooral bedoeld om kennis te maken met alle mogelijkheden.

2. Fenna is flexibel.

De basis van wat Fenna te bieden heeft is heel uitgebreid: alle functionaliteiten die je nodig hebt bij de registratie en coördinatie van vrijwilligers en/of deelnemers zijn in Fenna aanwezig. Toch kan het zijn dat je bepaalde functies anders wilt, bijvoorbeeld de wijze waarop vrijwilligers declaraties indienen. We kunnen dan snel en eenvoudig aanpassingen in Fenna doen, zonder dat dit meteen veel geld kost en lang duurt.

Zoek je een tool voor alleen vrijwilligersregistratie en -coördinatie? Of zoek je een tool waarin je ook deelnemers, cursisten of cliënten kunt registreren? In Fenna kunnen zowel vrijwilligers als deelnemers, cursisten of cliënten worden geregistreerd.

3. Fenna is niet duur.

De kosten van Fenna zijn niet hoog. Al vanaf € 57,50 per maand (tot maximaal 100 vrijwilligers) kun je Fenna gebruiken in je organisatie. Heb je meer dan 100 vrijwilligers dan betaal je €75,= per maand (prijzen ex. BTW). Het kan zijn dat je extra opties wilt gebruiken, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid dat vrijwilligers zelf kunnen inloggen en hun gegevens kunnen inzien en aanpassen. Er zijn organisaties die dit willen, maar ook organisaties die hier niet voor kiezen. Daarom kun je dit als module afnemen en alleen dan betaal je hiervoor.

Denk je dat Fenna ook voor jouw organisatie zinvol is?

Graag denken we met je mee hoe Fenna ook voor jouw organisatie optimaal kan worden ingezet. Als eerste is een demo nuttig: je kunt dan zien of Fenna datgene doet waar je naar op zoek bent. Via onderstaand formulier kun je een demo aanvragen. De demo kan online via Zoom of Teams en duurt meestal ongeveer een uur. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo van Fenna:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.