Taalhuizen

– Taalhuis module in Fenna: speciaal voor taalcursussen en -coaching –

Speciaal voor Taalcursus en -coaching activiteiten is in Fenna de Taalhuis module ontwikkeld. Deze module is los te gebruiken.

In Fenna kunnen zowel deelnemers als vrijwilligers worden geregistreerd. Al sinds begin 2020 zetten wij voor Taalhuizen hun Excelbestanden (met daarin gegevens van Taalvragers én vrijwilligers) over naar de online Taalhuis tool Fenna. De Taalhuizen die Fenna sindsdien gebruiken zijn daar zeer tevreden over.

De 4 voordelen van de online Taalhuis tool Fenna op een rij gezet:

  • Gebruiksvriendelijk en niet duur: Fenna is eenvoudig te gebruiken en nu nóg voordeliger.
  • Uit Fenna kunnen gemakkelijk rapportages worden gehaald, helemaal op jouw organisatie afgestemd: voor je gemeente, voor de nieuwe  OCW Monitortool voor WEB-gefinancierde trajecten en voor de effectmeting van prof. Maurice de Greef. 
  • Fenna is al 1,5 jaar in gebruik bij Taalhuizen van bibliotheken. Met feedback van de gebruikers worden continu nieuwe functies toegevoegd.
  • Korte implementatietijd: binnen 1 tot 2 weken hebben wij je Excel bestand met Taalvragers en vrijwilligers in Fenna gezet en kun je (ook met je oude gegevens) aan de slag.

Als je nu besluit tot aanschaf van de online Taalhuis tool Fenna betaal je slechts € 395,= per jaar (ex. BTW en evt. uploaden van Excelbestand met deelnemers/vrijwilligers).

Een Taalhuis over Fenna: ‘Sinds april 2020 hebben wij onze deelnemers en vrijwilligers ondergebracht in Fenna. Hier zijn wij heel tevreden over. Fijn dat we nu op een makkelijke manier aanmeldingen kunnen beheren, Taalvragers en vrijwilligers kunnen koppelen en rapportages kunnen draaien.De implementatie verliep heel soepel, onze eigen administratie kon één op één overgezet worden. Vragen worden altijd snel behandeld door de helpdesk. Dit contact verloopt heel prettig.’

Wil je zien of Fenna ook voor jouw organisatie interessant is?
We kunnen voor een persoonlijke online demo verzorgen. De datum en tijd bepaal je zelf. Daarnaast kun je de online Taalhuis tool Fenna ook zelf uitproberen. Dit is gratis en verplicht je tot niets. Interesse in deze demo? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen contact met je op.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende Taalhuis module demo:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.