Talenten bijhouden in Fenna: wat kunnen en willen vrijwilligers nog meer?

In de vrijwilligerstool Fenna kun je eenvoudig de talenten bijhouden van je vrijwilligers: wat kunnen en willen ze allemaal nog meer doen, naast hun bestaande taken?

De praktijk van alledag: een vrijwilliger wordt geworven voor een vacature, bijvoorbeeld wandelmaatje. Super natuurlijk dat deze vrijwilliger zo ingezet kan worden. Maar de kans is groot dat de vrijwilliger meer kan en wil dan dit, is het niet nu, dan wel in de toekomst. Dan is het handig om te weten welke talenten de vrijwilliger allemaal heeft.

In Fenna kun je dit gemakkelijk bijhouden. Je registreert bij de intake in de gegevenskaart van de vrijwilliger welke talenten de vrijwilliger heeft. Op een later moment kun je hier makkelijk op terugzoeken: ‘wie is ook alweer die vrijwilliger die in haar vrije tijd acquarelt? Kijken of ze een workshop acquarellen wil geven.’

In Fenna kun je van elke vrijwilliger bijhouden wat de taken en de talenten zijn. In het voorbeeld hierboven registreer je van de vrijwilliger: bij Taken registreer je “wandelmaatje”, bij Talenten registreer je ‘acquarellen’.

Op een later moment kun je in de gegevenskaart van de vrijwilliger zien wat de vrijwilliger nu aan taken heeft en wat de vrijwilliger evt. nog meer zou kunnen en willen (talenten).

Daarnaast kun je terugzoeken vanuit de zoekingang talenten: wie is ook alweer die vrijwilliger die in haar vrije tijd acquarelt?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fenna voor jouw organisatie?

Vraag de gratis demo aan!

Vraag de gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s