Welzijnsorganisaties

– Fenna ideaal voor welzijnsorganisaties –

Fenna wordt veel toegepast door welzijnsorganisaties. Niet alleen als vrijwilligerstool, maar ook als cliëntvolgsysteem. Hieronder vertellen we meer over de mogelijkheden die er met Fenna zijn voor je welzijnsorganisatie.

Vrijwilligers in Fenna:
In Fenna kunnen alle vrijwilligers optimaal worden geregistreerd en kan tevens alles worden vastgelegd wat een rol speelt bij de coördinatie van vrijwilligers in je organisatie. Denk aan:

  • Documenten van vrijwilligers die je digitaal wilt bewaren.
  • Gespreksnotities maken en digitaal bewaren.
  • Inroosteren van vrijwilligers.
  • Mails sturen naar vrijwilligers, of naar groepen vrijwilligers.
  • Declaraties indienen en verwerken.

Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk in Fenna. Maar wat ook kan is dat je vrijwilligers koppelt aan cliënten of aan deelnemers. Dit is mogelijk in de cliëntvolgmodule in Fenna, die we hieronder toelichten.

Cliëntregistratie in Fenna:
Naast de vrijwilligers kun je ook de cliënten of deelnemers registreren in Fenna. Misschien heb je hier nu een apart computersysteem voor? Dat hoeft dus niet meer: in Fenna is het mogelijk om zowel cliënten (of deelnemers) als vrijwilligers te registreren. Vaak is er sprake van een koppeling tussen een cliënt en een vrijwilliger. Deze koppeling kun je in Fenna ook vastleggen. Welzijnsorganisaties die dit al doen zijn hier blij mee, omdat het zowel praktisch is als veel bespaart op de IT kosten.

Rapportages uit Fenna halen:
Voor veel welzijnsorganisaties is het belangrijk om gemakkelijk rapportages van cliënten en/of vrijwilligers te genereren. Vaak omdat de gemeente, of een andere subsidie verstrekkende organisatie hierom vraagt. In Fenna is dit heel gemakkelijk: je stelt zelf de set van gegevens samen die je uit Fenna wilt halen en met 1 druk op de knop komen die gegevens er automatisch uit.

We laten je graag zien wat er naast bovenstaande allemaal nog meer mogelijk is in Fenna. Om snel te weten of Fenna ook voor jouw organisatie de ideale oplossing is, raden we je aan om een demo aan te vragen. We maken dan een afspraak voor een online demo via Zoom of Teams. Op een afgesproken datum en een tijd geven we de demo en binnen 1 uur weet je of Fenna is wat je zoekt. Vraag hieronder de gratis en vrijblijvende demo aan, of neem contact met ons op.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo van Fenna:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.