Top 3 meest gebruikte functies in vrijwilligerstool Fenna

Inmiddels wordt de vrijwilligerstool Fenna al door veel organisaties gebruikt voor de registratie van vrijwilligers. Waar het uiteraard mee begint zijn de basisgegevens van vrijwilligers zoals naam, adres, woonplaats enz.

We hebben onderzocht wat de top 3 is van meest gebruikte functies in Fenna.

Top 3 meest gebruikte functies in vrijwilligerstool Fenna:

1. Emailen naar vrijwilligers.
In Fenna is het heel eenvoudig om naar alle vrijwilligers, of een deel van de vrijwilligers (van een locatie, een team, of vrijwilligers met een bepaalde taak) een mail te sturen. Met of zonder bijlage. En vrijwilligers kunnen hierop terugmailen.

2. Talenten van vrijwilligers registreren.
Vaak wordt een vrijwilliger geworven voor een vacature. Als de vrijwilliger daarop ingezet wordt is dat heel mooi, maar een vrijwilliger kan en wil vaak nog veel meer. Door de talenten van vrijwilligers te registreren kun je hier gebruik van maken. Dit is interessant voor de organisatie én voor de vrijwilliger.

3. Vrijwilligersovereenkomst automatisch genereren.
Veel organisaties kiezen ervoor om de vrijwilligersovereenkomst als template in Fenna te zetten. Als dat eenmaal is gebeurd, komt met 1 druk op de knop voor elke vrijwilliger automatisch een vrijwilligersovereenkomst kant en klaar uit Fenna. Je kunt ervoor kiezen deze uit te printen, of om deze naar de vrijwilliger te mailen. Ook is het mogelijk dat de vrijwilliger een digitale handtekening zet, waardoor je van alle papieren romplomp verlost bent.

Naat de boventaande top 3 zijn er nog andere functie die veel gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Digitale verjaardagskaart (een digitale verjaardagkaart naar keuze wordt op de verjaardag van de vrijwilliger automatisch naar de vrijwilliger gemaild).
  • Inroosteren van vrijwilliger.
    In Fenna kunnen vrijwilligers gemakkelijk worden ingeroosterd: per week, of voor een periode van meerdere maanden vooruit.
  • Vrijwilliger online zelfservice (optie): je kunt ervoor kiezen om in Fenna de optie te gebruiken dat een vrijwilliger zelf kan inloggen en de eigen gegeven kan inzien en aanpassen. Dit is uit te breiden met online declaraties indienen, de overeenkomst digitaal akkoord verklaren en nog veel meer.

Ben je benieuwd wat Fenna voor jouw organisatie kan betekenen?

Informeer vrijblijvend door te bellen met 040-7009 703 of te mailen naar info@vrijwilligersaanzet.nl. Of vraag de gratis demo aan.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s