7 handige functies in Fenna richting eind 2022

Nu het einde van het jaar in zicht komt zijn er tal van extra handige functies in de vrijwilligerstool Fenna. In dit artikel staan 7 van deze functies toegelicht.

Adressenlijsten voor het kerstpakket.

Uit Fenna kun je met de downloadknop eenvoudig je eigen vrijwilligers Excelbestand samenstellen (bijv. naam, straat en huisnummer, postcode en woonplaats). Met dit Excelbestand kun je vervolgens etiketten of brieven printen.

Etiketten en brieven printen.

Fenna heeft de optie om ook direct een kant en klaar bestand te downloaden voor het printen van etiketten of het printen van gepersonaliseerde brieven.
Het enige wat je hier hoeft te doen is het selecteren van alle vrijwilligers, of alleen een bepaalde groep vrijwilligers, om vervolgens het printbestand daarvan te genereren.

Vrijwilligers een mail sturen.

Vanuit Fenna kun je een email sturen bijvoorbeeld met een uitnodiging voor een (virtuele) kerstborrel. Dit kan naar alle vrijwilligers, of een selectie vrijwilligers, bijvoorbeeld van een locatie of met een bepaalde taak. Maak een emailtekst aan in Fenna, selecteer de groep vrijwilligers en kies voor Verstuur email.

Snel emailadressen uit Fenna halen.

Wil je mailen naar je vrijwilligers vanuit een andere tool dan Fenna? Bijvoorbeeld vanuit Mailchimp of Laposta? Ook dat kan eenvoudig. Selecteer alle vrijwilligers, of een deel van de vrijwilligers, en kies de optie “emaillijst maken” en je hebt alle emailadressen punt/komma gescheiden om deze te importeren in de tool die je wilt gebruiken.

Welke vrijwilliger wil wel en geen kerstpakket?

Er zijn vrijwilligers die willen zelf geen kerstpakket, of je kunt als organisatie besluiten om bepaalde vrijwilligers geen kerstpakket te geven. Dit doe je in Fenna door in het detailscherm van de vrijwilliger deze optie aan of uit te vinken.

Welke vrijwilligers (en hoeveel) zijn er nieuw begonnen dit jaar?

Wil je weten welke en hoeveel vrijwilligers zijn begonnen in 2022? Maak hiervoor een filter aan met de filterknop rechtsboven. Je kunt zelf je filter samenstellen.

Welke vrijwilligers (en hoeveel) zijn er gestopt dit jaar?

Wil je weten welke en hoeveel vrijwilligers er zijn gestopt dit jaar? Ook hiervoor kun je zelf een filter aanmaken. Je kunt je eigen filterdefinitie bewaren onder een filterknop. De volgende keer hoef je alleen op die filterknop te drukken.

Uiteraard zijn er ook andere filter selecties mogelijk. Wil je meer hierover weten of heb je andere vragen?
Je kunt altijd bellen of mailen met de helpdesk, neem hiervoor contact met ons op.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fenna voor jouw organisatie?

Vraag de gratis demo aan!

Vraag de gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s