Vrijwilligerstool Fenna helpt jou om vrijwilligers te behouden

Kan Fenna jou helpen bij het behouden van vrijwilligers? Jazeker, dat kan! Ten minste 6 functies in Fenna dragen hiertoe bij.

Vrijwilligers behouden voor je organisatie is makkelijker als ze het gevoel hebben dat er naar ze wordt omgekeken. Dat er aandacht is voor de vrijwilligers. Dat is bij een paar honderd vrijwilligers gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daar kan Fenna aan bijdragen.

Hieronder 6 manieren waarmee Fenna helpt in het behouden van vrijwilligers door ze aandacht en gemak te geven:

1. Vrijwilligers zelf in- en uitroosteren.

In Fenna heb je de mogelijkheid dat vrijwilligers zichzelf kunnen in- en uitroosteren. Wat ook kan is dat ze hun voorkeuren opgeven en dat jij als coördinator de vrijwilligers inroostert.

2. Inzicht in talenten van vrijwilligers.

Talenten die een vrijwilliger heeft kun je gemakkelijk registreren in Fenna. Je kunt ook eenvoudig terugzoeken welke vrijwilliger dat ook al weer was met dat ene talent die je nu nodig hebt.

3. Vrijwilligers kunnen zelf online declaraties indienen.

Wanneer je kiest voor vrijwilligers online zelfservice kunnen vrijwilligers zelf online hun declaraties indienen. Jij ontvangt die en kunt ze goedkeuren met een bericht naar de financiële administratie, zodat deze ze kan uitbetalen. We kunnen het online declaratieformulier en het proces van uitbetalen helemaal op maat voor jouw organisatie inrichten.

4. Vrijwilligers ontvangen een verjaardagsmail.

Je kunt het zo instellen in Fenna dat een vrijwilliger op zijn of haar verjaardag via email een digitale verjaardagskaart ontvangt. Het ontwerp van de verjaardagskaart kun je zelf aanleveren, of wij hebben er een voor je. Als je dit prettig vindt kun je daarnaast ook een emailalert ontvangen wanneer de vrijwilliger jarig is.

5. Vrijwilligers optimaal informeren via nieuwsbrief en email.

Je kunt in Fenna de vrijwilligers onbeperkt mailen en nieuwsbrieven sturen. Dat kan naar alle vrijwilligers, of alleen de vrijwilligers van een bepaalde vestiging of met een bepaalde taak. Vrijwilligers kunnen hier ook op terugmailen.

6. Emailalert voor inplannen van evaluatiegesprekken.

Wil je met elke vrijwilliger een evaluatiegesprek voeren, bijvoorbeeld 4 weken na de startdatum en daarna een keer per jaar? Fenna kan dan een emailalert geven wanneer deze datum dichterbij komt.

De bovenstaande manieren helpen om alle vrijwilligers de aandacht en gemak te geven die ze verdienen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Fenna voor jouw organisatie?

Vraag de gratis demo aan!

Vraag de gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s