Vrijwilligers kunnen zichzelf inroosteren, declaraties indienen en meer.

Met de vrijwilligerstool Fenna kun je ervoor kiezen dat vrijwilligers zichzelf inroosteren en ook zelf declaraties indienen. Uiteraard helemaal digitaal. Om dit mogelijk te maken kies je in Fenna voor de module Vrijwilligers online zelfservice. Wat is dat?

Vrijwilligers online zelfservice:

Met de module Vrijwilligers online zelfservice geef je vrijwilligers de mogelijkheid om zelf in te loggen in Fenna. De vrijwilliger kan dan zelf zijn of haar gegevens inzien en aanpassen. Dat kan handig zijn, bijvoorbeeld bij een verhuizing of een nieuw mobiel telefoonnummer. De manier waarop een vrijwilliger dit kan werkt eenvoudig: De vrijwilliger gaat naar een internet inlogpagina en voert zijn/haar emailadres en password in. Jij als organisatie bepaalt welke gegevens de vrijwilliger allemaal kan en mag zien.

Wanneer je eenmaal de keuze hebt gemaakt voor Vrijwilligers online zelfservice, kun je dit uitbreiden met extra functies voor de vrijwilliger zoals online inroosteren en declaraties indienen.

Zelf online inroosteren:

Als vrijwilligerscoördinator maak je in Fenna een rooster met activiteiten en dagen en tijden waarop je vrijwilligers wilt inzetten. Dit is daarna ook online zichtbaar voor de vrijwilligers. De vrijwilliger kan zichzelf dan met 1 druk op de knop inroosteren. Als coördinator kun je altijd nog mutaties aanbrengen.

Declaraties indienen:

Als de vrijwilliger inlogt in Fenna in de Vrijwilligers online zelfservice kan de vrijwilliger een declaratie indienen (bedrag, beschrijving en evt. uploaden bonnetje) die vervolgens in Fenna wordt geregistreerd. Jij als coördinator kunt deze declaratie in Fenna beoordelen en akkoord geven voor uitbetaling. Gemakkelijk, want heel dit proces verloopt digitaal.

Digitaal ondertekenen van de vrijwilligersovereenkomst:

Ook dit is mogelijk als je hebt gekozen voor Vrijwilligers online zelfservice. De vrijwilligersovereenkomst die jij als coördinator met 1 druk op de knop in Fenna hebt gegenereerd, wordt ook voor de vrijwilliger zichtbaar in de Vrijwilligers online zelfservice. De vrijwilliger kan deze dan lezen en akkoord verklaren met een digitale handtekening. Voordeel: geen papieren rompslomp meer, want alles verloopt digitaal.

Vrijwilligers handboek online:

Het kan handig zijn als je het handboek voor vrijwilligers online kunt zetten voor je vrijwilligers. Bijvoorbeeld een handboek over instructies als ze cliënten of inwoners bezoeken. Je kunt het online handboek aanpassen zodat de vrijwilligers altijd up to date blijven.

Ben je benieuwd wat Fenna voor jou kan betekenen?

Informeer vrijblijvend via 040-7009 703 of info@vrijwilligersaanzet.nl.
Of vraag hieronder de gratis demo aan!

Gratis demo aanvragen:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s