Fenna: ook voor registratie van hulpvragers, deelnemers en cursisten.

In de registratietool Fenna kun je niet alleen gegevens bewaren van je vrijwilligers, maar ook van hulpvragers, deelnemers en cursisten.

Hulpvragers, deelnemers en cursisten in Fenna.

Hulpvragers / Cliënten:
Stel dat je vanuit je organisatie hulpvragers / cliënten helpt. Je kunt dan deze hulpvragers / cliënten registreren in Fenna. Je kunt de hulpvraag die een cliënt heeft vastleggen en alle documenten die je van een cliënt hebt, bewaren in Fenna. Je kunt ook registreren waar een cliënt vandaan komt of waar een cliënt naartoe doorverwezen wordt. Ook kun je een cliënt koppelen aan een vrijwilliger.

Deelnemers:
Het kan zijn dat je deelnemers hebt die meedoen aan een programma. Denk aan een programma Inburgering of een programma voor uitkeringsgerechtigden. Deze deelnemers kun je registreren in Fenna. Je kunt alle gegeven van de deelnemers bijhouden, ook documenten kun je per deelnemer opslaan en bewaren. Ook kun je een deelnemer koppelen aan een vrijwilliger.

Cursisten:

Stel je hebt cursisten die meedoen aan programma’s met trainingen die je organiseert. Deze cursisten kun je ook registreren in Fenna. Je kunt bijhouden of ze aan 1 of meerdere trainingen hebben meegedaan (aanwezigheidsregistratie). Ook kun je een alert krijgen als het tijd is voor een deelnemer om een training te volgen. Deze cursisten kun je in Fenna evt. koppelen aan vrijwilligers.

Ben je benieuwd wat Fenna voor jouw organisatie kan betekenen?

Informeer vrijblijvend door te bellen met 040-7009 703 of te mailen naar info@vrijwilligersaanzet.nl. Of vraag de gratis demo aan.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo:

> Lees ook: klantverhalen over Fenna.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s