Nieuw in Fenna: cliëntvolgmodule nu beschikbaar!

Ook cliënten registreren in Fenna.

Vanaf nu is het ook mogelijk om niet alleen vrijwilligers, maar ook cliënten te registreren in Fenna. Deze combinatie is handig voor welzijnsorganisaties, die vaak cliënten hebben waar 1 of meer vrijwilligers aan gekoppeld worden. Dit kun je dus voortaan combineren in de vrijwilligerstool Fenna. Niet alleen handig, dit betekent ook vaak een besparing op de IT kosten.

Waar veel welzijnsorganisaties baat bij hebben is het registreren van vrijwilligers én cliënten in 1 systeem. Vaak wordt een cliënt geholpen door een vrijwilliger, om die reden is het handig dat beiden in 1 systeem worden geregistreerd. Dubbele en onvolledige administratie van persoonsgegevens is hiermee verleden tijd. De administratie wordt hierdoor wijze efficiënter, met als gevolg besparing besparing op de kosten.

Veilige opslag van gegevens in Fenna.

Het voordeel van de vrijwilligerssoftware Fenna is dat cliëntgegevens en vrijwilligergegevens veilig worden opgeslagen. Aan gebruikers kunnen rechten worden toegekend, zodanig dat alleen de cliënten, of alleen een groep cliënten kan worden ingezien en aangepast. Of dat alleen de vrijwilligers kunnen worden ingezien en aangepast, of alleen een groep vrijwilligers. Dat kan, afhankelijk van de voorkeuren van de organisatie, per individuele gebruiker worden ingesteld.

Besparing op de IT kosten

Door zowel de gegevens van cliënten en vrijwilligers in Fenna onder te brengen wordt veel geld bespaard op de IT kosten. Welzijnsorganisaties die voorheen 2 aparte softwarepakketten daarvoor hadden, geven aan dat zij nu meer dan 50% besparen op hun IT uitgaven op dit gebied. 

Vraag de gratis demo aan!

> Wilt u de voordelen ontdekken van Fenna voor uw organisatie?
Vraag de gratis en vrijblijvende demo aan en vul het contactformulier hieronder in:

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo: