Emailen vanuit Fenna nu nog handiger

Emailen vanuit Fenna is een optie die veel wordt gebruikt. Logisch, want met 1 druk op de knop kun je alle vrijwilligers een mail sturen. Of alleen de vrijwilligers van 1 locatie of met 1 bepaalde taak een mail sturen. En de vrijwilligers kunnen ook naar je terugmailen. Een fluitje van een cent in de vrijwilligerstool Fenna.

Emailen vanuit Fenna nu nog handiger.

Het is nu ook mogelijk om documenten als bijlage mee sturen als je mailt vanuit de vrijwilligerstool Fenna. Handig als je bijvoorbeeld een activiteitenkalender mee wilt sturen. Of een heel magazine. Er zitten geen beperkingen op het aantal te versturen emails, of de omvang van de emails: dat bepaal je helemaal zelf en het kost niks extra. 

Een andere mogelijkheid met Fenna is dat emails worden verstuurd vanaf je eigen emaildomein. Wat betekent dit? Heet je organisatie bijvoorbeeld Weltevree, en verstuur je emails in Fenna vanuit je eigen emaildomein vrijwilligers@weltevree.nl, dan zien ontvangers dat ze een mail binnen hebben gekregen van vrijwilligers@weltevree.nl. Uiteraard kunnen ontvangers dan ook naar je terug mailen.

Ben je benieuwd hoe dit werkt of wil je dit uitproberen?

Vraag de gratis demo aan!