Voor alle bibliotheek vrijwilligers is Fenna flexibel te gebruiken

Ben je voor je bibliotheek op zoek naar een tool om al je vrijwilligers in te registreren? Of alleen de vrijwilligers (en deelnemers) van de voorleesbrigade, de Taalhuisactiviteiten of de Boek aan Huis service? In Fenna is dit allemaal mogelijk. Door losse modules af te nemen kun je Fenna helemaal op maat inrichten voor jouw bibliotheek.

Registratie alle vrijwilligers:
Fenna is de ideale tool om al je vrijwilligers in te registreren en te coördineren. Registratie van al hun gegevens, maar ook het automatisch genereren van de vrijwilligersovereenkomst, het online bewaren van documenten, het emailen van de vrijwilligers, vrijwilliger online zelfservice, alles is mogelijk.

Taalhuis activiteiten:
In de Fenna Taalhuis module kunnen deelnemers en vrijwilligers worden geregistreerd, aan elkaar worden gekoppeld, en kan de voortgang per deelnemer worden bijgehouden. Ook kunnen uit Fenna gemakkelijk rapportages worden gehaald, bijvoorbeeld voor de gemeente. De Taalhuis module is al sinds begin 2020 in gebruik bij Taalhuizen en met feedback van de gebruikers worden continu nieuwe functies toegevoegd.

Een Taalhuis over Fenna: ‘Sinds april 2020 hebben wij onze deelnemers en vrijwilligers ondergebracht in Fenna. Hier zijn wij heel tevreden over. Fijn dat we nu op een makkelijke manier aanmeldingen kunnen beheren, Taalvragers en vrijwilligers kunnen koppelen en rapportages kunnen draaien. De implementatie verliep heel soepel, onze eigen administratie kon één op één overgezet worden. Vragen worden altijd snel behandeld door de helpdesk. Dit contact verloopt heel prettig.’

Voorleesbrigade:
Voorlezen bij gezinnen thuis is een belangrijke activiteit van veel bibliotheken. Wanneer je de Voorlees module aanschaft kun je gezinnen en vrijwilligers registreren en deze met elkaar koppelen. Ook kun je de voortgang van de voorleesactiviteiten per gezin bijhouden en rapportages daarover uit Fenna halen.

Boek aan Huis service:
Ook hier is het mogelijk om deelnemers en vrijwilligers te registreren en met elkaar te koppelen. Per deelnemer kan alle relevante informatie worden bijgehouden. Ook kunnen rapportages uit Fenna worden gehaald, bijvoorbeeld over een kwartaal of een halfjaar.

Fenna flexibel te gebruiken:
Hoe je Fenna wilt inrichten voor jouw bibliotheek bepaal je helemaal zelf. Wil je alle vrijwilligers in 1 registratietool? Of heb je alleen de Taalhuis module, de Voorlees module of de Boek aan Huis module nodig? Dan kies je voor 1 of meer van deze losse modules. Per module kun je instellen welke medewerker in kan loggen en de gegevens kan registreren. Zo stel je je eigen Fenna samen en betaal je alleen voor de onderdelen in Fenna die je echt nodig hebt. Registreer je je vrijwilligers nu in een ander systeem? Geen probleem: als je de gegevens daaruit download in een Excelbestand zetten wij deze gegevens over naar Fenna.

Altijd handig: flexibele rapportage!
Voor alle activiteiten geldt dat je gemakkelijk en snel rapportages wilt kunnen draaien. De een wil dit, de ander dat. Geen probleem: in Fenna kun je flexibel rapportages draaien, in de combinatie van variabelen die jij zelf kiest. Je eigen rapportage voorkeuren kun je in Fenna bewaren voor de volgende keer.

Interesse in Fenna voor jouw bibliotheek?
Om snel te weten of Fenna ook voor jouw bibliotheek de ideale oplossing is, raden we je aan om een demo aan te vragen. We maken dan een afspraak voor een demo online via Zoom of Teams, of bij jou in de bibliotheek op een groot scherm. Op een afgesproken datum en een tijd geven we de demo en binnen 1 uur weet je of Fenna is wat je zoekt. Vraag hieronder de gratis en vrijblijvende demo aan, of neem contact met ons op.

Ja, ik wil de gratis en vrijblijvende demo van Fenna:

> Lees ook: klanten vertellen over hun ervaringen met Fenna.